Първата електрическа силиконова четка за зъби ISSA на FOREO
ISSA by FOREO
ISSA by FOREO

Преди 9 месеца за първи път прочетох и научих за уникалната силиконова четка за зъби. Тя беше представена на технологичното изложение в Лас Вегас. Тя все още е част от проект за финансиране и не е излязла на пазара. Въпреки това мой приятел, интересуващ се от иновативни технологии, веднага поръча една четка с две глави, за да я тестваме.

Според описанието на четката, тя много добре почиства, навлиза в междузъбните пространства, премахва петна от цветни храни по зъбите, работи много нежно като масажира венците и не наранява емайла. Благодарение на материала, от който е направена не задържа микроорганизми и се почиства лесно. След пълно зареждане на батерията, тя издържа 365 използвания и главата се подменя на една година. Притежава много и интересни предимства, които съблазняват както пациентите така и нас – денталните медици.

Силиконова четка за зъби
Силиконова четка за зъби
ISSA
ISSA

След като получих четката преди един месец с нетърпение започнах да я използвам. Това продължи около две седмици. Ентусиазмът и желанието ми да препоръчвам на моите пациенти тази четка спря. Според мен тя не може ефективно да почиства зъбите. Силиконовите власинки трептят изключително бавно, което прави измиването на зъбите невъзможно и също така размерът им е достатъчно голям, за да не навлизат и почистват междузъбните пространства. След използване на тази четка, аз не усещах чисти и измити зъбите си. Единствения плюс на тази ISSA е възможността й да се използва като четка за почистване на езика. Тези силиконови власинки могат много добре и нежно, без голям натиск да почистят езика.

 

И така моя съвет е да не използвате тази четка за зъби, тъй като нивото на хигиена, което бихте постигнали е недостатъчно за здравето на вашите зъби!
Дентално студио НорадентЗа контакт с нас и записване на час за консултация: тел. 0899128852. Ако имате снимки от предходно лечение (или друга документация), моля приложете ги към email съобщението.

3 Коментари

  • Posted 27.09.2014 15:39
    by Lh

    Четката има различни скорости, разбираемо е, че е много бавна,когато се ползва на ниска скорост.

  • Posted 28.10.2014 13:00
    by Lh

    Четката има различни степени, научете се как да я ползвате преди да пишете, че продуктът не е добър!

Оставете коментар