Airflow – професионално почистване на зъбите

Денталните медици препоръчват професионално почистване на зъбите два пъти в годината. То включва  премахването на зъбна плака, зъбен калкулус (камък) и полиране на зъбните повърхности. Перманентното поддържане на добра орална хигиена води до намаляване риска от кариес, гингивит и други заболявания на пародонта.

Чрез системата Airflow се почистват трудно достъпни места като фисури, интердентални (междузъбни) повърхности, налепи и оцветявания по зъбите. Това става без дори вашия стоматолог да докосва зъбите ви. Звучи невероятно, нали? Тази система работи с въздух, сода бикарбонат и струя вода. За да постигнете добър ефект може да се доверите на Airflow – отлични резултати без, разбира се, увреждане на зъбите. Резултатът е незабавен – ще усетите и видите разликата веднага щом процедурата приключи. Представете  си колко добре би било да си тръгнете от стоматологичния кабинет знаеейки, че зъбите ви никога не са изглеждали по-чисти, по-бели, по-бляскави.

Before                                         After

 
Дентално студио НорадентЗа контакт с нас и записване на час за консултация: тел. 0899128852. Ако имате снимки от предходно лечение (или друга документация), моля приложете ги към email съобщението.

2 Коментари

  • Posted 26.01.2017 21:43
    by Константин Тодоров

    Каква е цена за почистване на зъбите с Airflow технология?

    • Posted 28.01.2017 11:34

      Здравейте! Цената е възможно да варира в зависимост от състоянието на зъбите. За повече информация може да ми изпратите имейл.

Оставете коментар