ОСМИ КОНГРЕС НА БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ ПО ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

БАЕС организира конгрес на – 03.09.2011г. , на който основен лектор ще бъде Проф.  Жерар Шиш. Тема – Стратегии за предсказуема естетична стоматология. Мероприятието ще се проведе в Пловдив, зала ” България “.

С част от лекционния материал може да се запознаете тук.

Gerard ChicheД-р Жерар Шиш е почетен председател на Отдела по протетична стоматология към  „Томас П. Хинман” и Директор на Център по Имплантология и Естетична стоматология към Медицинския университет в Аугуста, Джорджия. Организатор е на лекционни курсове в национален и международен мащаб. Член е на American College of Dentists, Американската академия по естетична стоматология, Американската академия по неподвижно протезиране, Американската академия по възстановителна стоматология. Той е бивш президент на Американската академия по естетична стоматология. Заедно с Alain Pinault и Hitoshi Aoshima е автор на учебниците „Естетика при неподвижни фронтални възстановявания” и „Дизайн на усмивката – пътеводител за клинициста, зъботехника и пациента”, и двете издадени от Quintessence Pub. Co. През 2007 год.  взима наградата на НюЙоркската Академия по протетична стоматология за „Най-добър лектор”.
Дентално студио НорадентЗа контакт с нас и записване на час за консултация: тел. 0899128852. Ако имате снимки от предходно лечение (или друга документация), моля приложете ги към email съобщението.

Оставете коментар