Иновативен начин в отстраняването на плака от труднодостъпните за обикновената четка места! PHILIPS SONICARE TOOTHBRUSH!

През тази седмица от стажа ми забелязах, че много от пациентите се интересуват и желаят да получат акуратна информация за т. нар. антиплакови четки Sonicare ( Как действат те и ефективни ли са? ). Това ме накара да напиша една кратичка статия за тях. Дано е полезна за Вас читатели!

Тази линия четки за зъби са създадени за поддържане на по – добро орално здраве и чувство на комфорт.
Philips SonicareОбръщането на нужното внимание и грижа за „ Вашата уста ” може да Ви се отплати подобаващо. Това, разбира се, не значи, че трябва да кажете „ Сбогом ” на Вашия дентален лекар, но може да Ви спести много от посещенията при него. Използването на тази иновативна четка за зъби създава чувство на комфорт у всеки, който я използва, както и на удоволствие у денталния лекар от отлично поддържаната орална хигиена на неговите пациенти.
Philips Sonicare четката помaга за премахването на плаката и намалява риска от развитие на заболявания по венцитe ( например гингивит ). Тази четка е достатъчно нежна за по – чувствителните зъби, но и достатъчно ефективна за премахване на зъбната плака от труднодостъпните места ( междузъбните пространства ).

Електрическата четка за зъби Sonicare с патентована ултразвукова технология притежава:Philips Sonicare
Глава с шийка под ъгъл за по-лесно достигане до кътниците;
• Динамичното почистващо движение насочва вода между зъбите;
UV устройство за дезинфекция на глави за четката ( поддържа четката чиста от бактерии и вируси, като убива до 99% от тях );
2-минутен таймер, който следи автоматично времето за миене и изключва четката след 2 минути;
Таймер Quadracer с 30-секунден интервал, който сигнализира, когато е завършено почистването на съответния участък в устната кухина;
• Акумулаторна батерия, зарядно устройство;
Пет различни режима за почистване – изключително добро 2 – минутно почистване, режим на нежно почистване, режим на освежаване, режим на масаж, режим за грижа на венците

 Как Sonicare може да подобри Вашата орална хигиена?
– по – добро отстраняване на зъбната плака от междузъбните пространства;
– по – здрави и по – бели зъби ( премахва петна от цветни напитки и храни );
– по – здрави венци;
– по – ефективно почистване;

Видове Philips Sonicare четки:
– Diamond Clean
– Easy Clean
– Flexcare +
– Healthy White
– Sonicare for kids

Поръчай онлайн
Дентално студио НорадентЗа контакт с нас и записване на час за консултация: тел. 0899128852. Ако имате снимки от предходно лечение (или друга документация), моля приложете ги към email съобщението.

Оставете коментар