Oперативен дентален микроскоп Carl Zeiss OPMI pico

Също както в хирургията, офталмологията, УНГ и др., при диагностицирането и лечението на дентални случаи прецизността може да бъде оптимизирана с помощта на съвременна увеличителна апаратура.

Особено важно е ползването на микроскоп в ендодонтията. По този начин процентът на успешното ендодонтско лечение (още познато като кореново лечение) се увеличава значително.

Затова профилирайки се в тази област, аз избрах да работя с апаратура на една от най-добрите и доказали се в оптичната индустрия компании – Carl Zeiss.

Дентален микроскоп

Моделът, с който практикувам е OPMI pico Carl Zeiss. Този микроскоп съчетава в себе си по оптимален начин всички необходими характеристики за провеждане на зъболечение и извършване на диагностика.

Помощ и любезно съдействие за самата конфигурация получих от официалния дилър на този тип апаратура на Zeiss за България – дентално депо Евгени Стефанов, както и представителите на Zeiss Group за България.

Зъболекар - Лечение на коренови канали с дентален микроскоп

За контакт с мен и записване на час за консултация: тел. 0899128852
Дентално студио НорадентЗа контакт с нас и записване на час за консултация: тел. 0899128852. Ако имате снимки от предходно лечение (или друга документация), моля приложете ги към email съобщението.

Оставете коментар