GC на Buldental 2014

Прекарах три пълни дни на изложението Булмедика/Булдентал като демонстратор на материалите на фирма GC. Освен да се запозная с много нови продукти, някои от тях и технологични, имах удоволствието да се запозная и обменя опит с много специалисти в областта на денталната медицина.

Доброто ми представяне на форума се дължи на предварително проведения 3-дневен обучителен курс от Д-р Кремена Моллова и Д-р Радослав Аспарухов. Благодарение на този курс се запознах детайлно с качествата и характеристиките на всички материали на GC.

Булдентал GC

 

Що се отнася до GC това е една от най-големите фирми за дентални материали, известна с патентованите си технологии за изработване на гласйономер. Той намира широко приложение в денталната медицина (за обтурации, подложки, циментиране, изграждане). На изложението най-често представяхме новите материали Equia (едноетапен постериорен възстановителен материал обединяващ нова генерация ГЙЦ и високо напълнен композитен покриващ материал), еverX Posterior (подсилен с влакна композит за заместване на дентина), EverStick (стъклени влакна) и G-ænial Universal Flo (високо вискозен фотополимеризиращ течен композит).

Булмедика 2014
Дентално студио НорадентЗа контакт с нас и записване на час за консултация: тел. 0899128852. Ако имате снимки от предходно лечение (или друга документация), моля приложете ги към email съобщението.

Оставете коментар