Естетични пломби на предни зъби – мисията е възможна!

Повечето пациенти се притесняват от кариесите по предните им зъби. Това е така, защото при усмивка се виждат тъмни петна. Много пъти обаче разбирам, че пациентите се страхуват повече от резултата след лечението, защото направените им пломби имат различен цвят от този на зъба.

По този повод мога да споделя, че в съвременната дентална медицина знанията и опита на преофесионалиста заедно с качествените материали, и разбира се търпението и желанието на пациента, могат да доведат до един страхотен резултат. Естетичните обтурации (пломби) вече са факт. Граници и разлика между цвета на пломбата и зъба вече няма.

Това са снимки на мой пациент, дошъл с оплаквания за тъмни петна в областта на долните резци. Представям сравнение преди лечението, след почистване на кариозната маса и след обтурирането (поставяне на пломба).

IMG_58729
Преди лечението

 

9
След почистване на кариесa

 

IMG_57833
След поставяне на пломбата

 
Дентално студио НорадентЗа контакт с нас и записване на час за консултация: тел. 0899128852. Ако имате снимки от предходно лечение (или друга документация), моля приложете ги към email съобщението.

Оставете коментар